Just nu har vi nått max kapacitet och kan endast erbjuda 1 timmes test. Vänligen ansök endast om du accepterar detta samt att testet börjar från den tidpunkten du får mail ifrån oss med uppgifter!

Gratis test!

Instruktioner för hur du laddar upp kanaler finns tillgängliga HÄR

Nu drar Champions League äntligen igång igen!

Med det så kommer vi att begränsa alla gratis test till 1 timme under alla dagar som det är stora events. Detta gör vi pga att många tar ut gratis test under dessa dagar, utan att ha för avsikt att köpa något abonnemang i slutändan. Det medför att det blir högre belastning på servrarna, och med det sämre kvalité för våra betalande kunder.

Gratis Test!
kr0
Kontakt

Vårt premiumpaket har en av de stabilaste servrarna på marknaden med ett stort utbud mot den nordiska marknaden men täcker även en del internationella kanaler. Premium paketet innehåller de flesta svenska kanaler i HD format och FHD samt ett stort utbud av sportkanaler. Strivesport (live events) 1–12, Viasat sport ultra HD, Viasat sport (live events) 1-6 m.fl UFC live events och även 24/7 serier som sänds dygnet runt! Över 100 serier finns på premium och dem alla har svensk undertext för enheter som stödjer det. Samma gäller det stora utbudet av filmer samt de 190 barnfilmer som finns på servern! ? Premium levererar även undertexter till alla appar och enheter på SD kanalerna då detta är ”fast bränt” i bilden.